KÜTAHYA / MERKEZ - Zafertepe Ortaokulu

May

2024-2025 5. Sınıflar Yabancı Dil Ağırlıklı Sınıf Seçme Sınavı 9 Haziran Pazar Saat 10.00 da okulumuzda yapılacaktır. Başvurular Okul Müdürlüğümüze Yapılacaktır.

Nis

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden Mert KATI , Anadolu Yıldızlar ligi Bölge Kros Sampiyonsında ikinci oldu. Öğrencimiz 21 Nisanda Adana Türkiye Finaller katılacak.Öğrencimize başarılar dileriz.

Hayalden Gerçeğe Okul Öncesi Bilim Şenliği

OKULUMUZDA YETİŞEN KÜÇÜK MUCİTLER ''BİLİM ŞENLİĞİ''nde BULUŞTU.

Mrt

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Şükrü Saban Yol Atlatizm 2000 metre Kros yarışmasında Okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Mert KATI ikinci olmuş ve Denizli’de düzenlenecek ANALİG Atlatizm Kros 1.Etap 2.Grup yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır.Kendisine okul müdürlüğümüz adına başarılar dileriz.

Mrt

Okullar arası Yıldız erkekler Futsal il birimciliği müsabakalarında Okulumuz Futsal takımıMimar Sinan Ortaokulu nu yenerek İl Üçüncüsü olmuştur. Müsabakalar boyunca desteklerini  esirgemeyen okul idaremize, sporcularımıza, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz  Alparslan ATASOY ve Oğuz AKALAN ‘ a teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okullararası Yıldız Kız ve Erkekler Halter İl birinciliği müsabakalarında kızlarda 40kg kategorisinde Burçin Coşkun il birincisi , 45kg kategorisinde Hava Nur Ayrık il birincisi, yıldız erkeklerde 45kg kategorisinde Hüseyin Efe Yılmaz il birincisi,Alperen Sarı il üçüncüsü ,49 kg kategorisinde Melih Erdem Gönen il birincisi, Recep Enes Bulut il ikincisi , 55kg kategorisinde Miraç Alperen Çıra il ikincisi, Mustafa Kuru il üçüncüsü ,61kg kategorisinde Ali Osman İşcan il birincisi,Hüseyin İpek il üçüncüsü olmuştur . Takım halinde yıldız erkek takımımız il birincisi olmuştur 17 ve 20 Nisan tarihleri arasında Ordu ilinde yapılacak olan Türkiye birinciliği yarışmalarına katılmaya hak kazanan okul takımımıza başarılar diler beden eğtimi öğretmeni Oğuz Akalan ve tüm sporcularımıza teşekkür ederiz

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103.  yılını okulumuzda yapılan törenle kutladık.

İstiklal Marşımız bütünüyle aziz milletimizin karakterini yansıtmaktadır. İstiklal Marşımızın mana derinliğinde barınan duygular milletimizin öz benliğinden damıtılmıştır. Bayrak, sancak, ezan, hak, şahadet, din gibi kelime ve kavramlar milletimizi var eden değerlerimizdir. Milletimize istiklal azmini veren gazilik ve şehitlik gibi manevi mertebelerdir. Manevi duygulardan arındırılmış bir mücadelenin sürdürülmesi imkansızdır. İstiklal mücadelesinde değerlerinin ayaklar altına alınmamasının mücadelesini veren milletimizin coşkunluğunu anlatan İstiklal Marşımız, milletimiz var oldukça ortak hisleri veren ve milletimizi tanımlayan bir eser olarak var olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıl dönümünü kutluyor, İstiklal Marşımızın müellifi Mehmet Akif ERSOY'u ve Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.Bilgilendirme aşamasında öğrencilerimize önce deprem konusuyla ilgili bilgiler verildi. Ardından öğrencilerimizin öğrendiklerini uygulamalarını sağlamak amacıyla da tatbikat  yapıldı.

Tatbikatta "çök,kapan,tutun"  gibi uygulamalar gerçekleştirildi.Doğru olarak bilinen yanlışlar üzerinde duruldu. Sonra da "Okul Tahliye Planı"doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Ock

Okulumuzda son hafta faaliyetleri kapsamında bilgi yarışmaları, etkinlikler ve oyunlar oynatılmıştır. Öğrencilerimiz eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmiştir.

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik ilimiz merkezinde bulunan Fen lisesi, Sosyal bilimler lisesi, Anadolu ve Mesleki Teknik Anadolu liselerinin tanıtımı öğrencilerimiz ve öğretmenleri eşliğinde gerçekleşmiştir. Gezimizin ilk ayağında 4 Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 1 tane de Anadolu Lisesi gezilmiştir. Öğrencilerimiz gezi esnasında merak ettikleri konularda bilgi sahibi olmuş ve kendilerine uygun okullar hakkında fikir sahibi olmuşlardır. Lise tanıtım gezilerimizn devamı gelecek olup, öğrencilerimizin Kütahya merkezinde bulunan tüm liseler hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanacaktır.

Ara

OKULUMUZ ANASINIFLARI İLİMİZDE BULUNAN YUMURCAK KAFEYE GİDEREK TOPLU DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ YAPTILAR. SONRASINDA HEP BERABER OYUN ALANINDA EĞLENDİLER. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

"7 Bölge 7 Kültür" Temasıyla yapılan Etkinliklerde Ana sınıfı öğrencilerimiz Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Marmara ve Ege Bölgeleri'nin kültürlerini, yiyeceklerini tanıttılar. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ederiz.

Kas

ANA SINIFLARIMIZIN KATILIMI İLE 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. MİNİK KALPLER ATAMIZI SAYGI VE RAHMETLE ANDILAR.