KÜTAHYA / MERKEZ - Zafertepe Ortaokulu

Etiket Sonuçları: mezuniyet

Haz

2023-2024 Eğitim – Öğretim Yılı 8. sınıf mezunlarımız için düzenlediğimiz mezuniyet törenimiz, velilerimizin katılımı ile toplantı salonunda ve okulumuz bahçemizde gerçekleştirildi.

Okulumuzda aldıkları eğitim ile bir üst kademeye hazır olan öğrencilerimiz için hazırladığımız törende duygu dolu anlar yaşandı.Bundan sonraki hayatlarında öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mezuniyet törenini Organize eden öğretmenlerimize ,öğrencilerimize ve katılımlarından dolayı  velilerimize teşekkür ederiz

Haz

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı “Anaokulu Yıl Sonu Mezuniyet Töreni ” gösterimizi coşkulu bir şekilde kutladık. Etkinliğimize katılım sağlayan tüm velilerimize ve emeklerinden dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.